Информация и съвети за предпазване от фишинг

FacebookTwitterLinkedInEmail

16 август 2021 г.

 

Уважаеми клиенти,

 

Поради зачестили случаи на изпратени неистински фишинг съобщения от податели, представящи се за Пощенска банка, Ви молим да бъдете предпазливи и да не предоставяте Ваши лични конфиденциални данни (потребителски номера, пароли, детайли на банкови карти, номера на сметка и др.) в отговор на подобни съмнителни съобщения.

 

Моля, да имате предвид, че Пощенска Банка никога не би изисквала от Вас да разкриете свои конфиденциални данни по електронната поща или в каквато и да е онлайн форма!

 

Фишингът представлява онлайн атака, при която измамниците подканят клиентите да разкрият лична или финансова информация в имейл съобщение или уеб сайт.

 

На специално създадената интернет страница може да се запознаете с важни съвети за Вашата сигурност и начини за разпознаване на фишинг съобщенията.

 

Моля, да се свържете с на тел. 0700 18 555 или на *7224 , ако сте отворили по невнимание зловреден линк и сте въвели Вашите идентификационни кодове в полетата на екрана, за да блокираме Вашите карти и интернет банкиране.

 

Оставаме на разположение, ако имате нужда от допълнителна информация или съдействие.

 

С уважение,

Екипът на Пощенска банка