За пета поредна година Imoti.net отличи най-добрите брокери и агенции за недвижими имоти у нас

FacebookTwitterLinkedInEmail

Николай Лазаров връчи специалната награда на Пощенска банка на агенция “Явлена” за дългогодишно партньорство

 

За пета поредна година Imoti.net отличи най-добрите брокери и агенции за недвижими имоти у нас. Годишните награди на специализирания портал са единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. Пощенска банка е генерален партньор на престижното събитие.
 
По повод 20-годишнината от създаването на Imoti.net преди официалната церемония се проведе дискусия с експерти на тема: “На прага на новите 20 – поглед към бъдещето на сектор недвижими имоти”. В нея, съвместно с други експерти, се включи и Николай Лазаров, началник управление “Продажби индивидуално банкиране” в Пощенска банка. Той поздрави домакините за отличната организация и 20-а годишнина и заяви, че изминалите месеци са пренастроили каналите за комуникация и продажби в областта на недвижимите имоти. “Изключително много се засилиха дигиталните канали и ние разполагаме с канали за дистрибуция без каквато и да била човешка намеса, като например чатботът ЕВА, който в нашата банка консултира виртуално хиляди клиенти”, отбеляза той и допълни, че бъдещето вече е реалност, в която живеем.
 
По време на словото си Николай Лазаров заяви, че човешкият контакт и отношение остават изключително важен фактор и в дългосрочен план, клиентите ще продължат да разчитат на експертизата на банковите служители. “Това означава, че ние трябва да поддържаме тази професионална експертиза и тя ще се развива успоредно с дигитализацията, защото тенденциите са ясни – технологиите движат банковия пазар и банките, които инвестират във функционални продукти като фиксирани лихви, гъвкавост, ще определят бъдещето в сектора”, категоричен беше той.
 
След дискусията, на бляскава церемония, за пети път бяха връчени годишните награди на imoti.net. Николай Лазаров връчи специалната награда на Пощенска банка на агенция “Явлена” за дългогодишно партньорство. Основателят на “Явлена”, Страхил Иванов прие с благодарност статуетката и отбеляза, че дългогодишното сътрудничество с финансовата институция е от съществено значение за агенцията.
 
По време на церемонията, Николай Лазаров връчи и наградата в категорията “Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, оценен от потребителите”. Отличието беше присъдено на Bulgarian Properties, а наградата получи изпълнителният директор на компанията, Полина Стойкова.
 
Годишните награди на imoti.net доказват постиженията и успехите на българските експерти и компании от сектор недвижими имоти пред деловите кръгове и широките потребители. Те дават възможност да се спечелят повече партньори, да се впечатлят конкурентите, а на бранша като цяло – да докаже приноса си към една по-коректна бизнес среда. Оценяването се извършва на няколко етапа – първо по сложна формула се определя временно класиране, което на втори етап се предлага за оценка на журито. Именно съставът на журито в Годишните награди на imoti.net е гаранция за високото ниво на съревнованието и доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на взискателните експерти.

 

KYO_9209

 

KYO_9442

 

KYO_9443

 

KYO_9493

 

KYO_9505

 

KYO_9445