Защо е уникална “Супер сметк@” за заплата от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Защо да изберем уникалната за пазара “Супер сметк@” за заплата, предлагана от Пощенска банка, какво я отличава от други разплащателни продукти и как да се възползваме от бонусите, които тя ни предоставя. Това разказа Даниела Иванова, началник отдел “Пейрол бизнес и ключови партньорства” в Пощенска банка, в поредния епизод на подкаста “Финанси на фокус”, който се излъчва в партньорство с Bloomberg TV.
 
Необикновената сметка за работна заплата предлага различни премии за потребителите: те спестяват месечната такса за обслужване само при пет трансакции за месец, направени по  електронен път, а след плащане на три битови сметки през своето онлайн банкиране получават и допълнителен финансов бонус. Иновативният продукт, без аналог в България, е предпочитан от млади и активни хора, които банкират дигитално. А в момента потребителите, които са избрали “Супер сметк@” за превод на работна заплата в Пощенска банка, могат да се възползват и от овърдрафт без лихва за първите три месеца от срока на договора за кредит.
 
Още за предимствата на “Супер сметк@”, а също и за бонусите при използването й може да чуете тук, както и в apple podcast, sound cloud, google podcast и Spotify.

 

PB_bloomberg5