Е-ИДЕИ за скритите места около София

FacebookTwitterLinkedInEmail

В рамките на PARK(ing) Day преобразяваме паркомясто на банката на бул. “Александър Дондуков” 4-6 в зелен дигитален кът.
За пета поредна година Пощенска банка се включва в Глобалната инициатива PARK(ing) Day, която по традиция се провежда през месец септември. В рамките на събитието на 14 септември, от 10:00 – 18:00 ч., създаваме специален зелен дигитален кът на бул. “Александър Дондуков” 4-6, където скритите места за бягство в природата около София “оживяват”.
Целта на събитието е да се провокира по атрактивен начин вниманието на хората към природата и природните места, които сме забравили или малко познаваме. Голяма част от нас, прекарват все по-малко време сред природата и не знаят за прекрасните “скрити места” за бягство в природата около София.
Гостите в зеления дигитален кът на банката ще спечелят тематични награди както на място, така и в специално организирана игра във Facebook страницата на банката. За целта те трябва да си направят снимка пред иновативната зелена арт инсталация на бул. “Александър Дондуков” 4-6, където скритите места “оживяват” и да я споделят във Facebook страницата на банката facebook.com/PostbankBG под поста за събитието.
PARK(ing) Day се организира за седма поредна година в България от фондация Credo Bonum, а тазгодишното издание ще бъде част и от фестивал квАРТал, като темата е “Скритите публични пространства в квАРТала”.