Димитър Шумаров: За да постигнеш успех днес, трябва да бъдеш отговорен, иновативен и да създаваш решения за общото по-добро утре

FacebookTwitterLinkedInEmail

“В съвременния свят успехът, без да има онова чувство на съзнателност и принадлежност и без отговорност към всичко и всички, които ни заобикалят, не е възможен. Днес, за да постигнеш успех, трябва да бъдеш отговорен, гъвкав, предприемчив и иновативен и да създаваш решения за общото по-добро утре. Успехът е невъзможен без съзнанието за  съпричастност и принадлежност, а бизнес постиженията са нетрайни, ако не са съобразени с очакванията на обществото. Затова вече не е достатъчно да си клиентски ориентиран, трябва да бъдеш обществено ориентиран, за да си успешен“, посочи изпълнителният директор, главен финансов директор и член на УС на Пощенска банка Димитър Шумаров по време на официалната церемония на Forbes Business Awards.
 
Той поздрави организаторите за реализацията на събитието и връчи най-престижното отличие в конкурса “Компания на годината 2021 година“, което бе спечелено от Chaos Group, която бе обявена и за “Компания на годината“ в сектор Информационни технологии.
 
Над 150 гости, сред които прeдприeмaчи, мeниджъри, представители на финансовия и икономическия сектор, присъстваха на юбилейното десето издание. То се състоя с основната подкрепа на Пощенска банка, като част от стратегията на финансовата институция да инвестира в развитието на предприемаческата екосистема у нас.

 

20210428211922__MG_5190
Снимка: Forbes