Димитър Шумаров бе удостоен с наградата “Банкер на годината“

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

За двадесет и осми път на тържествена церемония бяха раздадени наградите “Банкер на годината”. Събитието отново беше организирано от вестник “БАНКЕРЪ”, с което бе продължена дългогодишната традиция на него да бъдат отличавани мениджърите на финансовите институции, постигнали най-забележителни успехи през отминаващата година.

 

За последователната и поддържана в продължение на години динамика в развитието на банката, както и за нейната социална ангажираност, с награда “Банкер на годината” бе удостоен Димитър Шумаров, главен финансов и изпълнителен директор на Пощенска банка, и член на Управителния съвет.

 

“Приемам тази ценна награда с удовлетворение, защото тя показва всичко, което сме успели да сътворим заедно и затова искам да благодаря на целия екип на Пощенска банка за всички постижения“, заяви Димитър Шумаров, след като прие високия приз.

 

Той допълни, че благодарение на усилията на всички служители Пощенска банка притежава водеща роля в банковия сектор, а политиките й се провеждат в съответствие с екологичните, социални и управленски фактори, и с грижа за обществото.

 

7