Депозит от ново поколение

FacebookTwitterLinkedInEmail

На стилно събитие на 16 май в хотел “Маринела” Пощенска банка представи новия “Структуриран Депозит INDEX” – иновативен продукт, насочен към клиенти на банката, които търсят по-добра доходност за своите спестявания в евро. Депозитът е за 36 или 60 месеца с основна лихва и възможност за допълнителна доходност – бонус лихва. Бонус лихвата е обвързана с представянето на борсовия индекс – STOXX Europe 600 Health Care. Той е част от Групата на Германската фондова борса (Deutsche Boerse Group) и е индикатор за представянето на т.нар. суперсектори в европейската икономика – здравеопазването.

Борислав Попов, началник управление “Персонално банкиране и депозити” в Пощенска банка коментира, че изборът на точно този индекс е направен след сериозен анализ на перспективите за растеж през следващите 3-5 години и респективно на възможността клиентите да получат много добра доходност.

Клиентите могат да се запознаят с пълна информация за “Структуриран Депозит INDEX” на сайта на Пощенска банка. Продуктът се предлага до 19 юни 2017 г.