Две отличия от годишните награди на Еventex

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка получи две награди във второто издание на престижния конкурс за най-добрите организатори на събития Eventex Awards. Отличията са втора награда в категория “Кампания на годината 2012” и втора награда в категория “Събитие на публиката 2012″, като и двете признания са за реализирането в България на международния проект The NO Project в подкрепа на борбата с трафика на хора.

В тазгодишното издание на Eventex Awards за отличия в 12 категории се състезаваха общо 86 кандидатури, оценявани от престижно жури от организатори на събития, маркетинг и PR специалисти и журналисти. Наградите бяха връчени на специална церемония в Rainbow Plaza в София.

“Тези две отличия са много специални за нас – те са израз на изключително сериозните социални ангажименти на Пощенска банка и се чувстваме горди, че ги получаваме точно за реализацията на The NO Project. Стартирахме този проект с много надежда, че ще успеем да подпомогнем борбата със “съвременно робство” – трафика на хора, чиито мащаби са настина огромни. Избрахме да работим с младите хора чрез изразните средства на изкуството и успяхме да ангажираме много ученици и студенти. Особено ценна за нас е наградата на публиката – това е истинското признание за The NO Project. Изграждането на успешно партньорство между държавния и частния сектор също доказа, че проектът има голям потенциал за развитие в цялата страна и че борбата с трафика на хора е подкрепена и от социално отговорни институции извън рамките на държавата”, сподели Илияна Захариева, началник отдел “Корпоративни комуникации” в Пощенска банка, която получи наградите от името на институцията.

Поредната инициатива в рамките на проекта, трета поред изложба STEP2FREEDOM, бе стартирана преди дни, на 4 март в град Пловдив. Изложбата ще гостува в изложбената зала на Общински съвет до 29 март 2013 г.