Годишните награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор бяха връчени на официална церемония

FacebookTwitterLinkedInEmail

 
За петнадесета поредна година бяха връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), и фондация “Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.

Най-успешните компании са определени от експертно жури, съставено от представители на организаторите, на база обективни публични критерии и показатели, а специалните пластики, които получиха отличените, са дело на дизайнера Стефан Петров.
 
Призът в една от водещите категории “Застрахователeн брокер на годината – Животозастраховане” получи “Ай Ен Джи Иншурънс Брокерс” ООД. Наградата беше връчена от Димитър Шумаров, изпълнителен директор и главен финансов директор на Пощенска банка. В словото си той посочи, че 2022 г. е била значима и успешна за застрахователния и пенсионноосигурителния сектор.

Димитър Шумаров поздрави организаторите и изтъкна, че като водеща финансова институция Пощенска банка развива редица ползотворни сътрудничества с утвърдени животозастрахователни и пенсионни дружества.
 
На събитието присъстваха десетки официални гости, сред които председателят на Народното събрание Росен Желязков, вицепремиерът Лазар Лазаров, председателят на Комисията за финансов надзор Бойко Атанасов, председателят на Сметната палата Горица Грънчарова-Кожарева, председателят на Националния осигурителен институт Ивайло Иванов, представители на застрахователния и пенсионноосигурителния сектор, бизнеса и финансовия елит, академичните среди, медиите. Церемонията завърши с обща снимка на всички наградени и награждаващи, официални лица и членовете на Организационния комитет.