В рамките на 3 часа клиентите на Пощенска банка могат да получат потребителски кредит до 40 000 лева, който им връща лихва обратно

FacebookTwitterLinkedInEmail

23 август 2016 г.

Пощенска банка предлага “Различен потребителски кредит” с промоционална лихва от 6,45% при превод на работна заплата в банката и възможност за получаване в рамките на 3 часа. Максималният размер на кредита е до 40 000 лева при срок на погасяване от 5 до 10 години. Клиентите могат да се възползват от специалната оферта само до края на октомври 2016 г.

От началото на годината Пощенска банка отчита стабилен ръст на новоотпуснатите потребителски кредити от над 20%. Основен принос за добрите резултати има иновативният “Различен потребителски кредит”. От въвеждането му в средата на март в продуктовото портфолио на банката, общата стойност на заявените суми само за него надхвърлят 50 млн. лева.

“Различен потребителски кредит” е първият потребителски кредит на пазара, който предоставя възможност на клиентите да финансират своите цели лесно и бързо, като в допълнение получат обратно сума в размер на 10% от платената за срока на кредита лихва. Този бонус за потребителите може да достигне 2 000 лева за един кредит. За да се получи лихвата обратно, е необходимо редовно обслужване на кредитите и погасяване съгласно договорения първоначално срок. Кредитният продукт притежава и всички предимства на стандартните потребителските кредити, като клиентите могат да разчитат на удобно и бързо финансиране и сума, съобразена с техните индивидуални нужди.

За “Различен потребителски кредит” може да се кандидатства удобно и бързо в широката клонова мрежа на Пощенска банка и онлайн в само три стъпки на www.postbank.bg.