Връчиха седмите Годишни награди на Imoti.net, които отличиха най-добрите брокери и агенции за 2021 г.

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

За седма поредна година водещият сайт за недвижими имоти Imoti.net отличи най-добрите агенции и представители на имотния сектор за изминалата 2021 година, а в оспорваната нaдпpeвapa взexa yчacтиe пoвeчe oт 60 пpeдcтaвитeли нa бранша. Наградени бяха компании и брокери в 13 отделни категории. Годишните награди на Imoti.net е единственият национален конкурс в сектор недвижими имоти, който от 2016 година отличава най-успешните брокери и агенции за недвижими имоти, най-добрите сайтове за имоти и постиженията на строители и инвеститори в жилищни и бизнес проекти.

 

Николай Лазаров, директор управление “Продажби Индивидуални клиенти” в Пощенска банка, връчи наградата на потребителите за агенция на годината на Луксимо Файнест Естейтс. От своя страна Даниела Иванова, началник отдел “Ключови партньорства”, връчи специална награда от името на финансовата институция за постижения в качеството на обслужване, като отличената агенция беше “Имоти Премиер“. Двамата поздравиха победителите, пожелаха им успех и много доволни клиенти.

 

“Годишните награди на Imoti.net е церемонията, която чакам винаги с нетърпение, защото се утвърди през годините с участието на най-добрите агенции и за Пощенска банка е удоволствие да бъде генерален партньор на такова значимо събитие“, посочи Даниела Иванова.

 

Николай Лазаров изтъкна отличната организация и посочи, че “сайтът Imoti.net задава стандарта и добрите практики, които винаги намират най-иновативните решения за потребителите в така важен сектор, какъвто е този на недвижимите имоти“.

 

През следващите месеци организаторите от Imoti.net ще проведат и поредица от експертни бизнес дискусии в различни градове от страната, по време на които банкери, брокери, вложители, строители и представители на браншови организации ще коментират актуалното състояние на пазара за недвижими имоти и ще прогнозират неговото развитие. Дискусиите ще бъдат под наслов “За по-добра среда на живот”.

 

 

KYO_9683

 

KYO_9692

 

KYO_9796

 

KYO_9808