Благотворителна щафета Postbank Business Run 2015

FacebookTwitterLinkedInEmail

Бизнесът пробяга 2400 км в третото издание на голямото междуфирмено състезание Postbank Business Run 2015, което се организира от клуб “Бегач” и Пощенска банка. На 8 юни в 10 ч. на старта застанаха служители от 150 компании от различни бизнес сектори. За първа година към бегачите се присъединиха и деца на възраст от 4 до 16 години, които се надпреварваха в Kids Run.

“Екипният дух е гаранция за успех във всяка надпревара. Поздравления за всеки от вас за спортния хъс и отборното начало. За нас в  Пощенска банка, всяка една инвестиция в обществото е особено ценна и важна и се радвам, че днес имаме вашата подкрепа, за да подпомогнем една благородна кауза в името на по-доброто бъдеще на децата у нас”, сподели Дончо Донев,  началник управление “Капиталови пазари” в Пощенска банка, който награди призьорите в Postbank Business Run 2015.

Благодарение на инициативата бяха събрани над 8040 лв. за благотворителната кауза в подкрепа на фондация “За Нашите деца”. Средствата ще бъдат използвани за осигуряване на терапевтични дейности, които Център за подкрепа “Св. София” предлага на деца със специфични потребности или трудности в развитието си.