Благотворителна работилница за мартеници се проведе в Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Един от най-красивите моменти, който ни подсказва за наближаването на пролетта и ни изпълва с надежда, е 1 март – денят, в който си подаряваме мартеници и казваме всичко с този малък жест и голямо пожелание – Да бъдем здрави и силни!

Стотици служители на Пощенска банка се включиха в благотворителна работилница за ръчна изработка на красиви мартеници в рамките на вътрешна инициатива. Те вложиха своята креативност, сръчност и емпатия, за да превърнат всяка мартеница в символ, зареден с грижа и надежда за ново начало.

Участниците увенчаха красивия празник в още по-значимо събитие, защото вградиха пожеланията за здраве и дълголетие в прекрасните мартеници, които изработиха собственоръчно по време на проведените специални творчески ателиета.

Работилниците бяха последвани от поредица благотворителни базари, по време на които всички произведени мартенички бяха продадени.

Като поредно доказателство, че заедно може да се създава доброта, всички средства постъпиха за целите на вътрешния благотворителен фонд “Заедно“ на банката. С негови средства се подпомагат служители и техни семейства в борбата им с животозастрашаващи заболявания.