Благоевград и Плевен бяха домакини на събития от инициативата “Пощенска банка среща бизнеса”.

FacebookTwitterLinkedInEmail

Близо 200 предприемачи и представители на малки и средни предприятия участваха в последните за 2018 г. събития от инициативата “Пощенска банка среща бизнеса”, които се проведоха в Благоевград и Плевен.

В рамките на форумите икономистът от Industry Watch Лъчезар Богданов се фокусира върху актуалните световни икономически процеси и анализира определящи за България показатели, сред които темповете на растеж и производителност, демографските тенденции и заетостта, инфлацията и др.

Мениджърите на Пощенска банка представиха възможностите за финансиране от институцията и практиката ѝ за създаването на продукти, които да отговарят изцяло на специфичните изисквания на конкретния бизнес. В неформална обстановка те отговориха на широк спектър от въпроси, свързани с очакванията за развитието на икономиката и финансовия сектор и дадоха експертна консултация за реализация на различен тип бизнес идеи. За да бъде успешна и устойчива всяка от тях, е важно бизнесът да има до себе си доверен финансов партньор, подчертаха те.