Бизнес закуска във Варна

FacebookTwitterLinkedInEmail

Варна беше домакин на поредицата от бизнес закуски, част от проекта “Годишни награди на Imoti.net, на който Пощенска банка е партньор. На срещите с представители на бизнеса с имоти, обсъдихме тенденциите в развитието на сектора и като лидер в кредитирането представихме своя анализ на пазара, профила на потребителите и най-актуалните ни условия за жилищни кредити.

“Варна е на второ място по обем отпуснати жилищни кредити в страната през 2018 г., а Шумен и Добрич са в топ 10“, каза Николай Лазаров, началник отдел “Продажби” в управление “Индивидуално банкиране и алтернативни канали” в Пощенска банка. По време на събитието банката отличи най-добрите агенции-партньори, с които работи активно, за да удовлетвори изискванията на потребителите и да им предостави отлично изживяване в най-важния за тях момент – покупката на собствен дом.

Все повече българи от София, Пловдив, Стара Загора и Русе също проявяват интерес към покупка на имот в морската столица и региона. Жилищата в курорта “Св. Константин и Елена“ се търсят и за целогодишно ползване, коментираха още специалистите по време на дискусията. Брокери отбелязаха, че се търсят предимно градски имоти. Зам.- кметът на Варна Пейчо Пейчев представи стратегически проекти, които общината развива. Сред тях са пречиствателната станция на курорта “Златни пясъци”, изграждането на индустриално-технологичен парк, регионална библиотека, на два спортни комплекса и множество паркове в града.

Post_Bank_Business_19_06