Безлихвени покупки в магазините на “Техномаркет” за притежателите на кредитни карти от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Притежателите на кредитни карти от Пощенска банка вече могат едновременно да разсрочват плащанията на покупките си във времето и да не заплащат лихва за тях. Това е възможно с услугата “Покупки на равни месечни вноски”, която вече се предлага и без лихва в магазините “Техномаркет” в цялата страна. За да се възползват от възможността, клиентите трябва да посочат при плащането на покупките, че искат да платят на вноски и да изберат период от 2 до 6 месеца. Необходимо е само плащането да е на ПОС терминалите на Пощенска банка в тези обекти.

“Пощенска банка е сред финансовите институции, които диктуват пазарните тенденции в картовия бизнес в страната. Услугата за безлихвени “Покупки на равни месечни вноски” ще облекчи бюджета на нашите клиенти, ще помогне за по-добро планиране на разходите им. Без никакво оскъпяване на покупките им осигуряваме още едно допълнително удобство”, коментира Виктор Цветков, ръководител секция “Картов бизнес” в Пощенска банка.

За разлика от стандартните покупки с кредитна карта, при покупките на вноски клиентите дължат само стойността на една месечна вноска в съответния месечен период за плащане на извлечението, а не цялата сума на покупката.

Освен магазините “Техномаркет”, търговските обекти, които предлагат безлихвено пазаруване на вноски с кредитна карта от Пощенска банка са още: Techmart, Sport Depot, Sport Vision, Nike, Joy Optics, Grand Optics, Leonardo (верига оптики), Andrews Men’s Fashion, Estee Lauder, Megias, Punto, Folli Folie, Giulian, Kensol, Teodor, Караджъ Турс и др.

Допълнителна информация можете да намерите на сайта на банката, както и в специалната секция “Вземи сега. Плати на части” на Facebook/PostbankBG.