Ангел Матеев:Пощенска банка е ключов партньор на българския бизнес и сме горди да бъдем част от инициативата “Преоткрий България”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Дадоха официален старт на резервационната система “Преоткрий България”

 

На специално събитие днес бе даден официалният старт на резервационната система “Преоткрий България” – PreotkriiBulgaria.bg. Онлайн платформата предлага атрактивни възможности за настаняване и резервации в заведения по Черноморието и българските планини, които спазват стандартите за безопасност и използват приоритетно български продукти за своите ястия.
 
“Предприемаческият дух е от съществено значение за нас. Смятаме, че успехът на всеки отделен предприемач е успех за банката, затова вярваме във всеки от тях”, посочи в словото си по време на откриването Ангел Матеев, началник Сектор “Банкиране на дребно” в Пощенска банка. Той, заедно с Румен Радушев, заместник-началник Сектор “Банкиране на дребно” във финансовата институция, бяха сред гостите.
 
По време на речта си Ангел Матеев акцентира, че Пощенска банка е лидер на пазара и водещ работодател, и като такъв за финансовата институция е изключителна привилегия да бъде част от инициатива, която е важна за възстановяването на българската икономика.
 
Пред присъстващите той открои факта, че Пощенска банка е ключов партньор на българския бизнес вече почти тридесет години и участието в благородната инициатива “Преоткрий България” е естествено и логично продължение на политиката на корпоративна социална отговорност на банката.
 
Инициативата се осъществява в партньорство с Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), обединяваща представителите на туристическия бизнес в цялата страна и се ползва от подкрепата на Министерство на земеделието, храните и горите, Министерство на туризма и Министерство на икономиката.
 
Българските туристи могат да правят своите резервации без да заплащат комисиони и банкови такси. Българските хотелиери и ресторантьори също няма да заплащат комисиони и банкови такси, когато публикуват своите оферти, ако са приели ангажимент да спазват стандартите за безопасност в обектите си и предлагат ястия от меню с български рецепти в заведенията си.
 
Сред стотиците гости на откриването бяха представители на компаниите, включили се в инициативата, представители на професионални асоциации от туристическия бизнес, производството на храни и земеделски продукти, бизнесмени.

 

GIP_9806-1

 

Foto 1_METRO&Partners