През март пазаруването с кредитна карта ИКЕА от Пощенска банка носи 10% отстъпка при покупка на стоки в магазин ИКЕА

FacebookTwitterLinkedInEmail

През март пазаруването с кредитна карта ИКЕА от Пощенска банка носи 10% отстъпка при покупка на стоки в магазин ИКЕА

Картата е създадена специално за пазаруване в ИКЕА България

1 март 2012 г., София

Само през март картодържателите на кредитната карта ИКЕА, създадена от Пощенска банка за пазаруване в магазин ИКЕА България, могат да се възползват от специално предложение – 10% отстъпка при покупка на стоки от магазина. Отстъпката се прилага на място в магазин ИКЕА в момента на плащане, като цената на стоката, заплащана с карта ИКЕА, се намалява с 10%. Предложението е валидно всяка сряда и четвъртък през месец март, от 10.00 до 21.00 часа.

Отстъпката е валидна за покупки на стоки от физически лица. Няма ограничение за брой покупки или тяхната стойност освен рамките на съответния разполагаем кредитен лимит по картата. Отстъпката важи и при покупки с карта ИКЕА, изплащани на равни месечни вноски.

Повече информация за специалното предложение, както и за пълните условия по карта ИКЕА, можете да получите:

За кредитна карта ИКЕА от Пощенска банка:

Пощенска банка e единствената банка в България, която предлага кредитна карта ИКЕА. Картата може да се използва само за покупки в магазин ИКЕА в България. Картата позволява изплащането на покупки от магазина на равни месечни вноски, давайки възможност на клиентите на ИКЕА България и Пощенска банка да закупят желаната стока незабавно, но да я изплатят според предпочитанията си в продължение на от 3 до 36 месеца. Кредитната карта е без годишна такса за обслужване и без такса за отпускане на кредит, а месечната такса за обслужване на кредита е в размер на 2,50 лв. и се начислява само в случай че картата е използвана или по нея има неплатени задължения. Специално за притежателите й Пощенска банка предоставя преференциален лихвен процент и гратисен период до 45 дни. В рамките на този период при пълно погасяване на усвоения чрез покупка кредит не се начислява лихва.

За кредитна карта ИКЕА може да се кандидатства във всеки клон на Пощенска банка, при упълномощени служители на Пощенска банка в магазин ИКЕА или на

https://apply.postbank.bg/

. Пощенска банка предлага и възможност на клиентите си да кандидатстват за допълнителна карта за член от семейството.

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.