Пощенска банка участва на сватбеното изложение

FacebookTwitterLinkedInEmail

Банката предлага нов промоционален жилищен кредит специално за млади семейства

Пощенска банка ще е официалният финансов съветник на петото сватбено изложение Balkanica Wedding Expo, което ще се състои на 19 и 20 януари в хотел Шератон София. На щанда на банката експерти ще представят специално разработен продукт за млади семейства – жилищен кредит “Новодомци” с промоционални условия в лева за периода от 1 февруари до 31 април 2013 г.

Нивата на лихвите по жилищен кредит “Новодомци” в лева и евро започват от 4,60% за първата година при ползване на допълнителни условия на пакет “Лесен живот”, като през останалия период на кредита са в размер на 6,35% за кредити в лева и 6,60% за кредити в евро. Условията за ползване на пакет “Лесен живот” са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, поне едно комунално плащане на месец с услугата “Универсален платец” и сключване на застраховка “Живот”. Срокът за изплащане на кредит “Новодомци” е до 35 години.

Преференциалното предложение, валидно от 1 февруари до 31 април, включва и премахване на таксите за кандидатстване, усвояване и предсрочно погасяване на кредита със собствени средства.

По време на сватбеното изложение Пощенска банка организира и томбола с награди – четири ваучера за сватбена фотосесия и един фотоапарат Никон.