Пощенска банка с нови по-ниски лихвени условия по всички жилищни и ипотечни кредити в лева

FacebookTwitterLinkedInEmail

Банката предлага лихвени проценти за кредити в лева, започващи от 7,35%

Нивата на лихвите по жилищните и ипотечни кредити започват от 7,35%, като предложението включва и ползване на допълнителни отстъпки от стандартните условия на пакет “Лесен живот”. Условията за ползване на пакет “Лесен живот” са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка с дебитна карта, поне едно комунално плащане на месец с услугата “Универсален платец” и сключване на застраховка “Живот”.

В допълнение, на кандидатствалите до 31 май 2012г., Пощенска банка подарява 500 лв. по кредитна карта ИКЕА към всеки усвоен жилищен и ипотечен кредит над 20 000 лева. Подаръкът може да бъде използван при пазаруване на стоки за дома в магазин ИКЕА София.

Новото предложение е изключително подходящо за клиенти, търсещи сигурност в дългосрочен план, защото чрез него се елиминира всякакъв валутен риск за целия срок на кредита. Допълнително удобство е възможността за използване на интернет банкиране, позволяващо на клиентите на Пощенска банка да управляват дистанционно всички свои сметки, без да се налага да посещават клон на банката.

Допълнителна информация за офертите по жилищните и ипотечните кредити може да бъде намерена на
www.postbank.bg
, както и в най-близкия клон на Пощенска банка, където клиентите ще получат и професионална лична консултация.

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е водеща българска банка, член на Юробанк И Еф Джи Груп. Стратегията на банката е насочена към предоставяне на пълен пакет от продукти и услуги, спестяващи време и предназначени да задоволят нуждите на клиентите.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи (към 2011H1). Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.