Пощенска банка със специална карта MyRewards за лоялни картодържатели на American Express®

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка със специална карта MyRewards за лоялни картодържатели на American Express®

С новото средство за разплащане картодържателите могат да обменят паричните си награди и да пазаруват в редица търговски обекти и сайтове

19 януари 2012, София

Пощенска банка предлага бонус карта MyRewards – средство за разплащане, предназначено специално за лоялни клиенти на кредитни карти American Express®, издадени от банката. Новият продукт обединява в себе си характеристики на кредитни, дебитни и предплатени карти и улеснява клиентите при организирането на ежедневните им разплащания. С придобиването на бонус карта MyRewards картодържателите на American Express® могат директно да използват паричните награди, които получават за натрупаните бонус точки по програма MyRewards на Пощенска банка.

Специалното предимство, което предлага новата карта под бранда на American Express®, е, че може да бъде използвана като разплащателно средство в над 10 000 търговски обекта в цялата страна, милиони в интернет и в чужбина, които приемат карти American Express®. Транзакциите в България са освободени от такси, а чрез картите клиентите могат да се възползват от всички отстъпки в различните търговски обекти, които обикновено се предлагат само за пазаруване с кредитни карти American Express®.

Картите MyRewards са защитени с ПИН код и позволяват и довнасяне на суми, които клиентите могат да ползват за сигурно пазаруване в страната, в чужбина и онлайн. Картодържателите могат също така да се възползват от услугите SMS/e-mail известяване и месечно извлечение, които обикновено са достъпни само за притежатели на кредитни карти.

Програмата за лоялност MyRewards стартира през 2011 г. и награждава бонус точки за всяка трансакция, извършена с кредитни карти American Express®, издадени от Пощенска банка. Точките се събират при плащане на ежедневни разходи, заплащане в търговски обекти в страната или чужбина, покупки в интернет и дори при теглене на пари от банкомат. Когато желаят, картодържателите на American Express® могат да обменят натрупаните си точки за съответния паричен еквивалент, който се превежда по техните карти MyRewards.

Пощенска банка е ексклузивен издател на кредитни карти American Express за България. Повече информация можете да откриете на сайта на Пощенска банка –
www.postbank.bg
, в най-близкия клон на банката или с безплатно обаждане на Център за обслужване на клиенти: 0800 18 000.

Пощенска банка с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.