Пощенска банка предлага по-ниски лихви за новоотпуснати потребителски кредити

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка предлага по-ниски лихви за новоотпуснати потребителски кредити

Банката редуцира и таксите за разглеждане и отпускане на кредит

7 март 2012, София

За да отговори на пазарното търсене на финансиране при изгодни условия, Пощенска банка редуцира наполовина и таксите за разглеждане на документи и за отпускане на кредит. Тази промоция ще е валидна до 30.06.2012 г. и дотогава клиентите ще дължат 20 лв. за разглеждане на документи, а при одобрение – ще заплащат 0.5% такса за отпускане на кредит . Кандидатите могат да се възползват и от максималния период за погасяване на кредита, който е 120 месеца, както и от атрактивния застрахователен пакет “Защита на плащанията”, който дава допълнителна сигурност на клиентите срещу евентуални неблагоприятни събития.

Пощенска банка предлага разнообразие от потребителски кредити, като в продуктовата гама присъства и кредит “Браво”. Той е създаден с цел обединение на различни задължения в едно, като това удобство може да намали с до 30% месечните плащания. Освен посочените предимства, кредит “Браво” дава възможност на кандидатите да получат и допълнителна сума в брой, която да се ползва за текущи нужди.

Допълнителна информация за потребителските кредити на банката може да бъде намерена чрез обаждане на тeл. 0 800 18 000, на
www.postbank.bg
, както и в най-близкия клон на Пощенска банка, където клиентите ще получат и професионална лична консултация.

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr
.