Пощенска банка понижава лихвения процент по съществуващи жилищни кредити

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

1 октомври 2012 г.

Промяната намалява размера на погасителните вноски на клиентите

Пощенска банка взе решение да понижи базовия лихвен процент (БЛП) по съществуващи жилищни кредити в левове, евро и швейцарски франкове с 0,25 процентни пункта. Изменението влиза в сила от 01.10.2012 г. и ще доведе до намаление на размера на погасителните вноски по съществуващи договори за жилищен кредит. Първата намалена месечна вноска ще бъде начислена на съответната падежна дата за всеки клиент през месец ноември 2012.

Клиентите трябва да посетят обслужващия ги клон на банката, за да получат информация за новия намален размер на погасителните си вноски и актуализиран погасителен план.

“Екипът на Пощенска банка винаги се е стремял да бъде отговорен финансов партньор на клиентите през целия им житейски път. Взимането на жилищен кредит е едно от големите решения в живота, основано най-вече на взаимно доверие и подкрепа. Ето защо ние изграждаме прозрачни, дългосрочни и ползотворни партньорски отношения с нашите клиенти. Като един от лидерите на пазара на ипотечни кредити, вярваме, че той има потенциал за растеж в настоящата ситуация. Ето защо за нас е удоволствие да съобщим тази благоприятна за нашите клиенти промяна в лихвите по жилищните им кредити. Вярваме, че това е поредната стъпка в стратегията ни да предоставяме най-доброто обслужване на клиентите ни”, коментира Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка.

Заедно с намалението на лихвите на съществуващи клиенти, Пощенска банка ще предложи на коректните си клиенти и други облекчения, като специален талон с преференциални условия за кандидатстване за жилищен кредит – без такса за кандидатстване и половин такса за отпускане на кредит. Талонът може да се използва както от самия клиент, така и от негов близък или приятел.

Повече информация за промяната в лихвата на жилищните си кредити клиентите могат да получат на тел. 0800 18 000 или в най-близкия клон на Пощенска банка.

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк Груп.

Юробанк Груп

европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на

www.postbank.bg

.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на

www.eurobank.gr

.