Пощенска банка подкрепя малкия и средния бизнес с атрактивни условия по нови кредити

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка подкрепя малкия и средния бизнес с атрактивни условия по нови кредити

10 април 2012, София

В началото на най-силния за бизнеса период в годината Пощенска банка затвърждава подкрепата си към малките и средните предприятия в страната с нови атрактивни условия за кредитиране при редуцирани лихвени нива с до 2,4%.

От месец април фирмите с до 1 000 000 евро годишен оборот могат да се възползват от подобрените условия, които включват всички видове нови кредити в сегмента. Чрез промяната новите клиенти на банката ще получават по-високи суми на по-ниски лихви със същото обезпечение.

Пощенска банка дългосрочно цели да подкрепя и стимулира този сегмент, като новите условия за кредитиране са съобразени с ключовия период, в който фирмите особено се нуждаят от оборотни средства – за стартиране на инвестиционни проекти, за земеделски бизнес, за зареждане с нови стоки, за подготовка на пролетните и летните кампании и т.н.

“Малкият и среден бизнес е от изключително значение за трайното възстановяване на българската икономика. Ние не само отчитаме това, но и активно работим и ще продължим да работим в подкрепа на сегмента, като предоставяме най-добрите финансови инструменти с цел фирмите да намират сигурна, стабилна и ползотворна среда за растеж и развитие”, сподели г-н Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка.

За максимално успешното управление на бизнеса Пощенска банка осигурява и улеснени и оптимизирани решения за ежедневните банкови операции на фирмите. С пакетите “Динамика”, “е-Динамика” и “Динамика +” бизнес клиентите получават разплащателни сметки без такса за откриване с 3% годишна лихва, безплатна регистрация за интернет банкиране, безплатно издаване на дебитни карти, възможности за овърдрафт,безплатни левови преводи през интернет банкирането и др.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.