Пощенска банка откри нов клон в София в комплекс “Софарма Бизнес Тауърс”

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

08 март 2012 г., София

NewBranch_lenta.jpg

С официална церемония Пощенска банка откри нов клон в новопостроения бизнес център на ул. “Лъчезар Станчев” в столичния квартал “Изток”. Домакин на церемонията беше Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, а освещаването бе извършено в присъствието на г-н Димитър Димитров, кмет на район “Изгрев”, клиенти и партньори на банката.

Клон “Драган Цанков” се намира в новия луксозен търговско-административен комплекс “Софарма Бизнес Тауърс”, на изключително комуникативна локация до КАТ и метростанция “Г. М. Димитров”, която осигурява бърз и лесен достъп на клиентите до пълната гама финансови продукти и услуги, които банката предлага. Бизнес центърът е изграден в съответствие със световните стандарти за енергийна ефективност, което намалява потреблението на електричество и вода до 50%.

“Изключително съм щастлив, че имам възможността да открия нов клон на Пощенска банка. В настоящата динамична и несигурна икономическа ситуация ние вярваме, че е изключително важно да работим усилено за развитието на бизнеса и да продължаваме да инвестираме в България, като допринасяме за разкриването на работни места”, заяви г-н Хасиотис.

“Една от причините да изберем тази ключова локация, е че районът има отличен потенциал, с разположени в близост посолства, офиси на големи компании и новопостроени жилищни сгради. Надяваме се чрез новия клон да станем още по-активнив този част на столицата и да създадем максимално удобство за нашите настоящи и нови клиенти”, добави г-н Хасиотис.

“Много се радвам, че една от най-големите банки в страната отваря клон на наша територия. Надявам се офисът на Пощенска банка да помогне за подобряване на бизнес възможностите и да отговори на финансовите нужди на гражданите в района”, коментира г-н Димитър Димитров, кмет на район “Изгрев”.

Пощенска банка притежава една от най-добре развитите клонови мрежи в страната с 200 локации в близо 100 града. Откриването на новия клон е част от стратегията на банката да развива и оптимизира мрежата си, като непрекъснато подобрява достъпа и удобството за своите клиенти.

През 2011 г. Пощенска банка откри нови клонове на две ключови локации в столицата – бул. “Черни връх” 69 и ул. “Г. С. Раковски” 137.

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.