Пощенска банка запазва офертата си за жилищни кредити с по-ниски лихви

FacebookTwitterLinkedInEmail

Офертата е валидна до 31 януари 2013 г. за жилищни кредити в лева и евро

Пощенска банка обяви удължаване на офертата за жилищни кредити в лева и евро с 2% по-ниска лихва през първата година на кредита. Предложението е валидно за нови жилищни кредити с цел покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище и цели да отговори на сигналите за раздвижване на ипотечния пазар у нас.

Нивата на лихвите по жилищните и ипотечни кредити започват от 4,60% през първата година на кредита при ползване на допълнителни условия на пакет “Лесен живот”, като през останалия период на кредита са в размер на 6,60%. Условията за ползване на пакет “Лесен живот” са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, поне едно комунално плащане на месец с услугата “Универсален платец” и сключване на застраховка “Живот”. Освен това, банката дава възможност за кандидатстване без такса за разглеждане на документи. Офертата е валидна до 31 януари 2013 г.

В допълнение, всички желаещи да кандидатстват за жилищен кредит от Пощенска банка, могат да подадат заявка онлайн, бързо и удобно на интернет страницата на банката. Финансовата институция отчита изключително засилен интерес към този модерен канал за кандидатстване за финансиране.