Нова спестовна сметка “Мега плюс”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка предлага нова спестовна сметка “Мега плюс”

Лихвените нива не зависят от сумата и клиентите имат достъп до спестяванията си по всяко време

14 май 2012 г.

Пощенска банка предлага нова спестовна сметка “Мега Плюс” с уникални предимства за клиентите – високи лихвени нива и месечно изплащане на лихвата. “Мега Плюс” е без минимални и максимални ограничения в сумата и дава свобода на клиентите да разполагат със средствата си по всяко време.

Потребителите на “Мега Плюс” могат да се възползват от по-висока лихва в сравнение с тази по обикновените спестовни сметки. Годишните лихвени проценти по новата спестовна сметка са 4.00% за лева, 3.50% за евро и 2.50% за щатски долара.

Продуктът е създаден специално за клиенти, които търсят неограничен достъп до средствата си, но същевременно искат да се възползват и от добрите лихвени нива, които банката предлага.

“Мега Плюс” е без такса както за откриване и месечно поддържане, така и за внасяне на суми в брой. Лихвата се изплаща в края на всеки календарен месец, като се превежда автоматично по същата сметка.

Допълнителна информация за спестовните и депозитни продукти на банката можете да намерите на
www.postbank.bg
, на тел. 0800 18 000 или в най-близкия клон на Пощенска банка, където нашите експерти ще ви консултират лично.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.