Награди и отстъпки за всеки с новата програма “Доведи приятел”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Награди и отстъпки за всеки с новата програма “Доведи приятел” за лоялни картодържатели на Пощенска банка

Участниците в програмата могат да спечелят един от двайсет iPad 2, а одобрените “приятели” са освободени от такса за отпускане на кредит

7 февруари 2012, София

За да вземат участие в програмата, картодържателите трябва да препоръчат картите, които използват на един или повече свои приятели. За целта всеки картодържател ще получи индивидуален код, който трябва да предостави на препоръчаните приятели, а те да го упоменат в заявлението си за кредитна карта. Кандидатстването е много улеснено – може да стане във всеки клон на банката, онлайн и дори по телефона. Няма ограничение за броя “приятели” кандидатстващи с един код на настоящ картодържател, както и всеки нов клиент може да кандидатства за повече от една карта, като използва референция от различни свои приятели.

За всеки новопривлечен “приятел” ползвателите на кредитни карти, издадени от Пощенска банка получават – в зависимост от вида карта, бонус точки по програма MyRewards или директно парични награди, както и възможност за участие в томбола за един от 20 броя iPad 2.

Одобрените “приятели” също получават специално отношение. Кандидатствалите за всички видове карти (Златна American Express, Аmerican Express, EuroLine American Express, Visa Classic и Visa Electron) са освободени от такса за отпускане на кредит и получават 10% отстъпка от първата покупка.

Програмата “Доведи приятел” ще бъде активна до 31 декември 2012 г. Информация за индивидуалния си код картодържателите може да получат чрез e-mail, електронно месечно извлечение, sms или с обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на тел: 0800 18 000 (безплатен за цялата страна).

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.