Безплатен достъп до удобствата на бизнес салон на летище София

FacebookTwitterLinkedInEmail

Ползването на салона се осигурява независимо от класата на пътуване или избора на авиокомпания

Клиентите на Пощенска карта с дебитна карта MasterCard Platinum могат да се възползват от специална привилегия при пътуване – безплатно ползване на удобствата на бизнес салон “Преслав” на терминал 2 на летище София.

Офертата е валидна за всички клиенти с MasterCard Platinum, независимо от класата на пътуване или избора им на авиокомпания. При достъпа си до бизнес салона клиентите на Пощенска банка могат да се възползват от приятната и комфортна обстановка, отлично обслужване, актуален избор от ежедневна преса, разнообразие от напитки и закуски и безплатен достъп до интернет.

Дебитната карта MasterCard Platinum е престижен и модерен инструмент за разплащане от висок клас, насочена към клиентите на Персоналното банкиране на Пощенска банка, предлагаща се като част от пакетно предложение “Интерес плюс”.

За дебитните карти на Пощенска банка

Картите на Пощенска банка са изключително модерен и гъвкав инструмент за разплащане. Клиентите на банката познават добре предимствата на дебитните карти и ги ползват ежедневно – не се налага да носят пари в брой, получават заплатите си по тях в реално време и извършват разплащания без ограничения във времето и локациите. Пощенска банка заема едно от водещите места на пазара на дебитни карти в България. Банката е издател на пълната гама персонални и фирмени дебитни карти с логото на VISA и MasterCard. Дебитните карти на Пощенска банка осигуряват на клиентите достъп до средства 24/7, удобство и сигурност при безкасово заплащането на стоки и услуги в магазини; резервации в хотели, ресторанти и рент-а-кар. Допълнителни предимства са възможността за обвързване на една карта към няколко сметки на клиента, както и издаване на неограничен брой карти от различен тип към една сметка. С дебитните карти на Пощенска банка пазаруването в интернет, плащането на битови сметки е лесно, сигурно, удобно и пести време.