Социална отговорност

FacebookTwitterLinkedInGoogle+Email

Инвестициите в устойчивото развитие са основен елемент в дейността на Пощенска банка. Екипът на финансовата институция твърдо вярва, че развитието на дългосрочната устойчивост на бизнеса е тясно свързано с цялостното благосъстояние и развитие на обществото.

Наша мисия е да бъдем пълноценен участник в процесите, през които преминава българското общество, и от позицията на водеща финансова институция да подпомагаме проекти в някои от основните сфери на обществения живот като образование, култура, спорт и грижа за околната среда.

Сред нашите основни проекти са кампанията ни за финансова грамотност „Финанси по ноти“, стратегическото ни партньорство с УНИЦЕФ България „Най-добър старт за всяко дете“, благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run, вътрешната програма „Зелен старт с Пощенска банка“, участието в международната инициатива PARKing Day, партньорството с Американския университет в България и други водещи висши учебни заведения, Националната търговско- банкова гимназия и много други. Пощенска банка работи с някои от най-големите неправителствени организации в България и се стреми да бъде техен дългосрочен партньор. За всички свои проекти в сферата на корпоративната социална отговорност, Пощенска банка е отличавана с редица национални и международни награди.

 

Кандидатстване с проекти в областта на корпоративната социална отговорност и устойчиво развитие и спонсорства

Кандидатстването за спонсорство и дарение става чрез попълването на формуляр на банката и изпращането му до отдел „Корпоративни комуникации” на ел. адрес pr@postbank.bg. Предложенията минават по стандартна вътрешна процедура за оценка, като кандидатите се уведомяват своевременно за крайното решение на банката.

 

Форма за кандидатстване за спонсорство

 

Download (PDF, 426KB)