Спестовна сметка “Мега 20″ по случай 20-ия рожден ден на Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Спестовна сметка “Мега 20″ по случай 20-ия рожден ден на Пощенска банка

Банката пуска нови спестовни продукти по случай юбилея си

2 ноември 2011 г., София

За да отбележи своята 20-годишина през 2011 г., до края на годината Пощенска банка прави промоционално предложение на своите клиенти. Банката представя два юбилейни продукта – спестовна сметка “Мега 20″ и промоционален 4-месечен срочен депозит.

Спестовна сметка “Мега 20″ е с 20% по-високи лихвени проценти от тези на стандартната сметка “Мега”, предлагана от банката. Сметката може да бъде открита в български лева, евро или щатски долари, като лихвата по нея е съответно 4,8% в лева, 4,2% в евро и 3% в долари. Промоционалните годишни лихвени проценти са валидни за новооткрити спестовни сметки “Мега 20″ до края на годината, като лихвата е гарантирана до 31 март 2012 г. Продуктът е насочен към лоялните съществуващи и нови клиенти на банката, които имат свободни средства и желаят едновременно да имат достъп до средствата по всяко време и да получават висока доходност за тях.

Новият 4-месечен депозит от своя страна е с изключително атрактивни лихвени проценти при минимална сума за откриване 1 000 лева, евро или щатски долари. Лихвата варира според валутата, като в лева тя е 6,5%, в евро е 6%, а в долари – 5%. Предложението е валидно за новооткрити депозити през ноември и декември.

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.