Първият банков софтуерен ПОС Smart POS by Postbank е сред иновациите в престижния Forbes Innovation Forum

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Първият банков софтуерен ПОС терминал Smart POS by Postbank бе представен като водещо технологично решение в пилотното издание на Forbes Innovation Forum. Престижният формат, организиран от водещото издание за бизнес и предприемачество Forbes България, даде трибуна на смелите идеи и модерните решения на лидерите във финансовия и технологичен сектор.

“Дигиталната иновация от ново поколение Smart POS by Postbank променя бизнес процесите и стратегиите и преформатира безконтактните разплащания такива, каквито ги познаваме. Благодарение на възможностите на модерните технологии в банкирането Smart POS by Postbank отговаря на нуждите на нашите клиенти за бързина, удобство и достъпност на услугите, които предоставяме“, сподели пред аудиторията Иван Милчев, началник отдел “АТМ, ПОС и зони за експресно банкиране“ в сектор “Банкиране на дребно“ в Пощенска банка. Той представи революционното мобилно приложение на Пощенска банка с фокус върху развитието на предприемаческата екосистема, което е в основата на клиентско-центричната политика на финансовата институция.

 

Високотехнологичната услуга Smart POS by Postbank е първата иновация на Пощенка банка от този тип, с която институцията отново адресира глобалната тенденция потребителите все по-често да предпочитат дигитални форми за разплащане пред традиционните методи. Софтуерният ПОС на Пощенска банка добавя стойност както към бизнеса на ползващите го търговци, така и към услугата, която получават крайните клиенти. Това е лесно и ефективно решение за плащания както за микро и малки търговци, така и за големи компании, които управляват бизнеса си “в движение“ като таксиметрови и куриерски фирми, компании за доставка и бързо хранене, транспортни фирми, козметични салони, търговци с голям брой мобилни ПОС устройства и други. Smart POS by Postbank ще позволи на много малки бизнеси, които в момента не покриват условията за инсталиране на ПОС терминал, да приемат безконтактни плащания в своите магазини или в движение от всяко едно място. А за индустриите, които използват мобилни ПОС устройства, преминаването към софтуерен ПОС е много по-изгодно и лесно за поддръжка решение.

 

3

 

1

 

4

 

10