Пощенска банка предизвиква студентите да създадат дигиталния банков продукт на бъдещето

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка ще награди с 2000 лева един от победителите в конкурса “Моята професия – моето бъдеще”.
 
Пощенска банка се включва като основен партньор в конкурса “Моята професия – моето бъдеще” на kmeta.bg и предоставя възможност на всички желаещи студенти да участват в надпреварата,  като подготвят свой проект на тема “Бъдещето обича смелите: Провокирай го с твоята идея за дигитален банков продукт от ново поколение”. Кандидатите могат да се включат като приложат своята авторска разработка в специално създадената апликационна форма, достъпна на сайта kmeta.bg. Срокът за участие е до 31 август, а големият победител ще получи парична награда от 2000 лева. Кой е авторът на най-добрата идея ще стане ясно през юли, след като компетентно жури оцени студентските проекти.
 
Инициативата е подкрепена от 29 утвърдени български университета и конкурсът е отворен за всички студенти, обучаващи се в тях. Кампанията “Моята професия – моето бъдеще” се организира от портала на българските общини КМЕТА.bg, като нейната основна цел е да свърже младите специалисти, които завършват своето висше образование, с компании от родния бизнес, които традиционно изпитват недостиг на професионалисти и търсят квалифицирани служители.
 
“Споделяме идеята, че качественото образование е най-големият катализатор на успехите на едно общество.  Вярваме, че с кампанията “Моята професия – моето бъдеще” ще дадем онази възможност за изява, която е изключително важна и мотивираща за всеки млад човек, намиращ се в началото на своя кариерен път. Затова избираме да стимулираме творческия потенциал на младите хора и да им покажем, че има смисъл да споделят на глас своите идеи. Пожелаваме успех на всички кандидати в конкурса “Моята професия – моето бъдеще”. Очакваме с нетърпение техните проекти, защото вярваме, че работещата формула на успеха се случва, когато се срещнат вдъхновението на младостта и баланса на опита”, коментираха от Пощенска банка.
 
Повече информация за конкурса и документите, необходими за заявяване на участие, кандидатите могат да открият тук. Своите допълнителни въпроси те могат да отправят към организаторите чрез еmail my_job@kmeta.bg.