“Моите награди” от Пощенска банка е най-щедрата програма за лоялност за кредитни карти на българския пазар

FacebookTwitterLinkedInEmail

Програмата за лоялност за кредитни карти “Моите награди” от Пощенска банка е сред най-щедрите програми за лоялност на българския пазар. През нея са раздадени над 11 милиона лева под формата на бонуси за десетте години, откакто е създадена, а потребителите имат възможност да получат обратно до 1 000 лв. на година в зависимост от типа кредитна карта, която притежават. Това стана ясно в поредния епизод на подкаста “Финанси на фокус”, който се излъчва в партньорство с Bloomberg TV.
 
Кредитната карта е не само средство за разплащане, а и доверен спътник, който може да донесе разнообразни ползи на своя притежател, разказа Боян Думанов, ръководител “Бизнес развитие Картов бизнес” в Пощенска банка. Услугата “Разсрочване на трансакции” например дава възможност на потребителите дължимите суми за големите покупки да бъдат разделени на 12 равни месечни вноски, което се осъществява само с едно обаждане в контактния център на Пощенска банка. Застраховката “Защита на плащанията по кредитни карти” е предназначена за моментите, в които се появяват затруднения с обслужването на дълга по картата, като покрива допълнителни рискове при неправомерна употреба на кредитната карта, кражба или загуба на лични документи и други. Не на последно място са безплатната медицинска застраховка при пътуване в чужбина и достъпът до ВИП салоните на аерогарите в цял свят, от който се възползват всички клиенти, които обичат да пътуват.
 
Още за предимствата на кредитните карти от Пощенска банка, а също и за бонусите при използването им може да чуете тук, както и в apple podcast, sound cloud, google podcast и Spotify.

 

PB_bloomberg6