“Играй футбол с PELE” стартират бензиностанции “ЕКО” в партньорство с Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

За първи път българските фенове ще могат да се сдобият с оригинални аксесоари с едноименната марка на футболната легенда PЕLE

За първи път българските футболни фенове ще могат да се сдобият с оригинални аксесоари с едноименната марка на футболната легенда PЕLE. В партньорство с Пощенска банка (www.postbank.bg) верига бензиностанции “ЕКО” стартира атрактивна промоция по повод Световното първенство по футбол в Бразилия. Стоките ще се предлагат ексклузивно в бензиностанциите и могат да се закупят с до 88% отстъпка срещу събрани промо стикери.

Механизмът на промоцията е следният – при всяка покупка на стойност 25 лв. на една касова бележка за автомобили и 100 лева за автобуси или камиони потребителите получават 1 промо стикер. Допълнителен стикер се получава при всяко плащане с кредитна карта Visa или American Express от Пощенска банка за сума над 15 лева (включително), направено през ПОС терминал на банката. Един допълнителен промо стикер носи и всяка покупка на два сладоледа BOSS, NIRVANA или MAGNUM или две бутилки Coca-Cola или Coca-Cola Zero от 500 мл. в бензиностанции ЕКО.

Стикерите се залепят в специален талон, достъпен в бензиностанциите. Няма ограничение за вида и броя закупени продукти. Промо стикери могат да се събират в периода от 14 април до 3 август 2014 г. и могат да бъдат използвани съгласно условията на настоящата кампания до 17 август 2014 г. или до изчерпване на количествата.
Припомняме на картодържателите на Пощенска банка, че в допълнение на тази промоция, бензиностанции “ЕКО” са и партньор по програмата за лоялност MyRewads. За всеки похарчен лев в техните обекти, клиентите трупат по 1 допълнителна бонус точка и освен предметните награди с марката PELE, могат да получат и парични, както направиха вече много лоялни клиенти на банката. По програмата MyRewards, която бе отличена наскоро за “Най-добър банков продукт на 2013 г.”, до момента от създаването й са раздадени над 2,3 млн. лева.

Допълнителна информация за MyRewards можете да намерите на www.myrewards.bg

Информация за промоцията и футболните аксесоари с марката PELE е публикувана тук: http://www.eko.bg/NewsDetails.aspx?lan=1&id=460