Събития

Ключът към успеха

На стилно събитие в най-новия шоурум на BMW в София експертите от Център за частно банкиране на Пощенска банка посрещнаха клиенти и партньори .

5 декември 2017 в категория: Събития

Годишна среща

В края на миналия месец се проведе традиционната годишна среща на нашите мобилни банкери и колегите ни от центровете “Жилищно кредитиране”, организирана от управление “Индивидуално банкиране и алтернативни канали”.

4 декември 2017 в категория: Събития

“Банките и бизнесът”

Г-жа Петя Димитрова беше един от основните лектори в панела “Пазарни и регулаторни предизвикателства пред банките през 2018 г.”.

28 ноември 2017 в категория: Събития

Платформа за предприемачи

С основната подкрепа на Пощенска банка тази седмица се проведе за пръв път в София първата международна конференция Dare to Scale, организирана от българския офис на глобалната предприемаческа организация Endeavor.

27 октомври 2017 в категория: Събития

Първият регионален Business Run в Пловдив събра над 200 бегачи

Благотворителното щафетно бягане отново бе подкрепено от Пощенска банка.

9 октомври 2017 в категория: Спортни инициативи

Финансите в дигиталния свят – конференция на в. “Банкер”

Как дигитализацията ще трансформира традиционните финансови услуги? Отговор на този въпрос дават водещи експерти от банковия и небанковия финансов сектор по време на втората годишна конференция “Финансите в дигиталния свят”, организирана от вестник “БАНКЕРЪ”.

3 октомври 2017 в категория: Събития

Румен Радушев: “Промяната има начало, но няма край.”

Решенията от вчера не са отговорите на утрешните предизвикателства. Това обяви като водещ лектор Румен Радушев, ръководител на “Индивидуално банкиране и алтернативни канали” в Пощенска банка на Международния форум NEXT DIFI 2017, организиран от b2b Media.

2 октомври 2017 в категория: Събития

“30 под 30″ представи списание Forbes Bulgaria

Списание Forbes представи годишната си селекция от талантливи млади българи под 30 години по време на Форум “30 под 30″, който се проведе на 30 септември в София.

1 октомври 2017 в категория: Събития

“Герои в зелено” на Пощенска банка с още три реализирани проекта

10 къщички за птички и 5 хранилки са монтирани в района на Централата на банката, градинка пред клон “София-Плиска” е почистена, а двор на детска градина в с. Церово е облагороден и реставриран.

18 септември 2017 в категория: Зелени инициативи