Събития

Пощенска банка открива специализирани центрове за обслужване от нов тип

Първият специализиран център “Банкиране малък бизнес” бе открит в София. Лентата на новия център преряза г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на банката.

10 декември 2014 в категория: Събития

Пощенска банка в подкрепа на общините, бизнеса и зелените инициативи в “Кмет на годината” 2014

Димитър Шумаров, изпълнителен директор на Пощенска банка, връчи награда на кмета на град Ловеч Минчо Казанджиев в категория “Опазване на околната среда”, в тазгодишното издание на конкурса “Кмет на годината”. На церемонията присъстваха председателят на Народното събрание, Цецка Цачева, министри, кметове, експерти от държавни институции, представители на бизнеса и медиите. Същият ден на конференция “Перспективи за растеж на българските общини”.

12 ноември 2014 в категория: Събития

Център за майчино и детско здраве отвори врати в област Сливен

В рамките на партньорството “Най-добър старт за всяко дете” на УНИЦЕФ и Пощенска банка в град Сливен официално отвори врати Център за майчино и детско здраве.

30 октомври 2014 в категория: Събития

Пощенска банка се включи в инициативата Park(ing) day и раздаде награди

Над 200 човека дойдоха на нашата Зелена зона на ул. Съборна, а 15 колела се сдобиха с уникални рисунки – пламъци, китайски символи, ликът на Дарт Вейдър, бяха само част от спомените, които оставихме на нашите посетители.

29 септември 2014 в категория: Зелени инициативи

Пощенска банка подари преобразено с уникален дизайн колело като част от инициативата Park(ing) Day

Ваня Христова спечели уникално колело, изработено от велоартистите 1Bike в рамките на събитието “За колелата и техните хора”, с което Пощенска банка се включи в глобалната инициатива PARK(ing) Day.

29 септември 2014 в категория: Зелени инициативи

Пощенска банка подкрепи кампанията за пътна безопасност “Спри, детето запази!”

Пощенска банка подкрепи кампанията “Спри, детето запази!”, която беше отбелязана на 15 септември с редица дневни събития, последвани от голям концерт в Борисовата градина. В присъствието на генералния директор на БНТ Вяра Анкова и кмета на Столична община Йорданка Фандъкова в Борисовата градина бяха връчени и наградите на победителите в конкурса за есе по темата на кампанията. Пощенска банка награди Ивана Лазарова на 17 години от София, която зае второ място.

16 септември 2014 в категория: Събития

Пощенска банка и УНИЦЕФ събраха 250 000 лв. дарения

Една от най-силно социално ангажираните компании у нас Пощенска банка събра 250 000 лв. в рамките на стратегическото партньорство с УНИЦЕФ “Най-добър старт за всяко дете”. На специално събитие, организирано с клиенти и партньори на Пощенска банка, бяха отчетени резултатите от партньорството до момента и бяха обявени следващите стъпки. Партньор на събитието беше Американската търговска камара в България.

16 юни 2014 в категория: Новини

Благотворителната щафета Postbank Business Run събра над 9000 лв.

В неделя, 8 юни, бизнесът пробяга 1712 км в голямото междуфирмено надбягване Postbank Business Run. На 8 юни в 10 ч. на старта застанаха служители от 63 компании с най-разнообразен профил и сфера на дейност. Победител за втора поредна година е отборът SAP Top Team от компанията SAP Labs, които покориха 16-те километра за 1:01:30

Ден на Пощенска банка във Велико Търново

На фона на оптимистичните очаквания за развитието на региона Пощенска банка организира среща в подкрепа на местния бизнес За последните четири години, въпреки негативните последици от кризата, област Велико Търново отчита 21% нарастване на приходите на фирмите в региона. От 9.7 млрд. лева през 2009 г. приходите на местния бизнес са достигнали 12.1 млрд. лева
27 март 2014 в категория: Събития