Специални летни предложения от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

16 юни 2016 г.

С настъпването на горещите месеци Пощенска банка предлага на своите клиенти промоционални оферти за финансиране, които да направят лятото още по-приятно.

След успешния старт през март 2016 г. на първия “Различен потребителски кредит” в България, банката удължава ексклузивното му предлагане до 31 юли при атрактивни лихвени условия, стартиращи от 6.70%. С този изцяло нов продукт клиентите могат да получат обратно 10% от платената лихва под формата на кешбек, който може да достигне 2 000 лева.

До 31 юли се предлагат при промоционални лихвени условия и всички останали потребителски кредити, а до края на месец юни клиентите, подали заявление за кредит, ще могат да ползват отстъпка от 50 лева в таксата за разглеждане на апликацията им за кредит.

Потребителите могат да се възползват от специалното предложение на банката за овърдрафт продукти в сила до края на месец юни 2016 г. То включва 0% лихва през първите 3 месеца от договора, както и освобождаване от такса за разглеждане на искането.

До 30 юни е валидна промоционалната кампания на Пощенска банка с ИКЕА, с която всеки притежател на кредитна карта от банката получава 10% обратно от сумата на покупките, направени с картата в магазина на ИКЕА в София и в Центъра за поръчки на ИКЕА във Варна. Офертата е валидна и за стоки на намалени цени.

До края на септември банката предлага на клиентите атрактивни условия за безконтактни кредитни карти MasterCard Standard и MasterCard World – без такса за разглеждане на заявление и 25 лв. бонус, ако клиентът направи транзакции над 500 лв. с новата си кредитна карта през първия месец. В допълнение, картата автоматично участва в програмата за лоялност “Моите награди” (MyRewards) – с нея всяка покупка носи бонус точки на клиента, които лесно се обменят за парични награди в размер до 500 лв. на година.

Клиентите могат да заявят своите потребителски кредит и кредитна карта в клоновата мрежа на банката, както и онлайн на сайта: www.postbank.bg.

Повече информация за специалните предложения, можете да откриете на www.postbank.bg.