Пощенска банка с промоционални условия по потребителски кредити

FacebookTwitterLinkedInEmail

До 31 декември 2013 г. потребителските кредити от Пощенска банка са с 2% по-ниска лихва за първата година и без такса за отпускане на кредит

 

Пощенска банка предлага преференциални условия по потребителските си кредити до края на 2013 г. Клиентите могат да се възползват от 2% по-ниска лихва за първата година от погасителния период, като успоредно с това ще бъдат освободени и от такса за отпускане на кредит.

Преференциалните условия по потребителския кредит целят да предоставят възможност на клиентите на Пощенска банка да посрещнат разходите си в края на годината при по-изгодни условия и при улеснени процедури за кандидатстване. Промоционалните лихви по кредита започват от 7% за първата година и 9% за оставащия период. В допълнение, таксата за разглеждане на документи влиза в сила само при одобрение и усвояване на сумата. Предложението е валидно до 31 декември 2013 г. за всички кандидати, подали заявление за потребителски кредит в лева при срок за изплащане от 3 до 10 години. Банката предоставя възможност и за избор между фиксирана и плаваща лихва по кредита.

С потребителски кредит от Пощенска банка клиентите могат да рефинансират други съществуващи задължения в други финансови институции, като по този начин намалят с до 30 % месечните си разходи по обслужването на дълговете си. С опция “Флекси” клиентите имат възможност за гъвкаво погасяване кредита, а със застраховка “Защита на плащанията”, си осигуряват покритие на месечните вноски по кредита, в случай на безработица, нетрудоспособност и др.

Допълнителна информация можете да намерите на www.postbank.bg, тел. 0700 18 555 или в най-близкия клон на Пощенска банка.