Пощенска банка разработи нова за пазара кредитна програма, която увеличава разполагаемия доход с до 50%

FacebookTwitterLinkedInEmail

8 март 2017 г.

Кредитна програма “Повече днес” е най-новото финансово решение на Пощенска банка, с което клиентите могат да увеличат разполагаемия си доход с до 50%, а в определени случаи дори и повече. Тя включва широка гама от кредитни продукти, като с нея клиентите имат възможност бързо и лесно да обединят задълженията си по кредитни карти, потребителски или ипотечни кредити до 100 000 лв. Освен по-добро управление на личните финанси, програмата дава възможност на потребителите да спестят време за други свои цели, плащайки на определена дата само една и по-ниска вноска в една банка.

“Наблюденията ни на пазара показват, че голяма част от хората имат повече от едно задължение към повече от една финансова институция под формата на потребителски, ипотечен кредит или кредитна карта. Следенето на сроковете за плащане, падежи, размер на вноските изискват както време, така и множество разходи. Затова разработихме програма за обединение на задълженията, посредством която клиентите ни могат да намалят значително разходите си, като по този начин увеличат разполагаемия си доход. “Повече днес” е специално създадена за хората, които ценят своето време, искат да разполагат с повече средства, като облекчат значително личния си или семеен бюджет”, коментират от Пощенска банка.

До 28 април тази година при обединение на задълженията по програма “Повече днес” са в сила и промоционалните условия на банката – изгодни лихви за ипотечни и потребителски кредити, както и 0% лихва за първите шест или дванадесет месеца при прехвърляне на задължения по нова или съществуваща кредитна карта, издадена от банката. В допълнение към атрактивните лихви, ипотечните кредити по програма “Повече днес” са с нови и по-добри условия – разходите за ипотека могат да бъдат поети от банката, а кредитът е без първоначални такси. Максималната сума за финансиране при потребителски кредит е до 40 000 лв., а за ипотечен до 100 000 лв. Освен предимствата да плащат по-малко и да разполагат с повече, клиентите имат възможност да получат допълнителна сума, която да използват за други свои цели.

През последните месеци анализаторите на Пощенска банка отчитат завишен интерес към кредитни продукти за обединение на задълженията от клиенти, които искат да разполагат с повече свободни средства. Наблюденията показват, че тази тенденция е израз на финансовата култура на потребителите, която става все по-висока. Клиентите по-често осъзнават предимствата, които носи обединението на различните месечни задължения в един кредит, като дори такива, които разполагат с доходи над средните за страната, се обръщат към финансовите експерти с желание да оптимизират плащанията си по кредити. Като основна причина те посочват желанието да разполагат с повече пари за себе си и своите семейства.

Специално разработен калкулатор на уеб страницата www.povechednes.bg помага на клиентите да разбират с колко могат да намалят вноската по кредита си и да увеличат разполагаемия си доход след обединение на задълженията си. За кредитна програма “Повече днес” може да се кандидатства бързо и лесно онлайн, както и във всеки клон на Пощенска банка. Информация може да се получи и от Център за обслужване на клиенти на банката на телефон 0700 18 555 (достъпен 24/7).