Пощенска банка чества 25 години под мотото “Дестинация Бъдеще”

FacebookTwitterLinkedInGoogle+Email

10 юни 2016 г.

Със специално събитие отбелязахме своята юбилейна 25 годишнина. На запомнящото се събитие присъстваха много гости, сред които представители на правителството и бизнеса, академичните среди, посланици, международни представители, клиенти, партньори и служители. Благодарим на всеки един от вас, който по един или друг начин е допринесъл за тези 25 години успех. Благодарим и на нашите лоялни клиенти, без които не бихме могли да бъдем четвъртата по големина банка в страната и да поставяме нови тенденции в българския банков сектор.
Юбилейното ни празненство протече под мотото “Дестинация Бъдеще” защото именно устремеността към бъдещето е нашата движеща сила. От отварянето на първия клон през 1991 г. до днес, постигнахме значително развитите като се превърнахме в една от банките със стратегическо значение за икономиката на страната, развивайки широка клонова мрежа и значителна клиентска база в банкирането на дребно и корпоративното банкиране.
25-aта годишнина на банката е съпроводена от още едно важно събитие в историята й – след успешното придобиване на дейността на Алфа Банк България, Пощенска банка става четвъртата най-голяма банка в страната с активи в размер на над 6,6 млрд. лева. Финансовата институция е доверен партньор на хиляди домакинства, предприемачи, малки компании и големи корпорации, както и на институции и неправителствени организации. Тя е сред най-големите работодатели в България и е част от силната европейска банкова група Юробанк.

Благодарим още веднъж на всеки един от вас, който е част от нашия път към успеха.

Повече снимки от събитието можете да видите тук.